Profesionalnost. Iskustvo. Stručnost.

Ko smo mi

Istorija

Distributivni centar

Prodajni tim

Društvena odgovornost

O nama

U 2022. godini slavimo jubilej 15 godina postojanja i uspešnog rada.

Naša osnovna delatnost je uvoz i distribucija pločastih materijala od drveta, okova za nameštaj i kant traka. Nudimo širok asortiman repromaterijala za izradu nameštaja.

Stručnošću, profesionalnošću i kompetentnošću našeg tima i širokom paletom proizvoda postali smo partner gotovo svima koji se bave proizvodnjom nameštaja: od hobi majstora, preko hobi centara i stolara do industrije nameštaja. Darexmax je danas moderna kompanija koja posluje po savremenim poslovnim standardima.

Saradnjom sa svetskim proizvođačima dekorativnih površinskih materijala, analizom trendova u dizajnu i tehnologiji postali smo lider u distribuciji repromaterijala za izradu nameštaja.

Posetite nas i upoznajte stručnog i pouzdanog saradnika.

Istorija

Darexmax

U 2022. godini slavimo 15 godina uspešnog poslovanja.

Jubilej

Darexmax proslavlja 10 godina postojanja.

Novi showroom i skladište

Darexmax otvara svoj showroom i skladište okova i kant traka u Podgorici.

Osnivanje

Darexmax je osnovan 01.11.2007. godine u Podgorici.

Distributivni centar Podgorica

Distributivna delatnost Darexmax-a upotpunjena je nakon nekoliko godina prostorom u sopstvenom vlasništvu. Prostor obuhvata nekoliko stotina kvadratnih metara, nalazi se u Podgorici i obuhvata showroom , kancelarijski i skladišni prostor za proizvode iz kategorija okova i kant traka.

TIM SA VIZIJOM

Naši zaposleni su u fokusu našeg interesovanja, i uvereni smo da su podrška, ulaganje i briga o njima naši najvažniji ciljevi. Mi prepoznajemo i nagrađujemo vrhunske rezultate.

Prodaja

Aleksandar Bujišić

Izvršni direktor
aleksandar.bujisic@darexmax.me

Vera Maslaković

Menadžer prodaje
vera.maslakovic@darex.rs