Novosti

Sa svojom prirodnom lepotom i karakterom, furnir predstavlja savršeno rešenje za ljubitelje autentičnog i sofisticiranog enterijera, dodajući toplinu i teksturu prostoru.

Detaljnije

U doba promena i inovacija, Kolekcija dekora 24+ pruža obilje mogućnosti i rešenja, objedinjujući inspirativne teme, utvrđene dekore, održive proizvode za stanovanje te digitalne usluge koje savršeno povezuju sve elemente kolekcije.

Detaljnije

Otkrijte naše nove dekore oplemenjene iverice i dodajte eleganciju i karakter vašem domu. Transformišite svoj prostor s našim vrhunskim dezenima i uživajte u luksuznom osećaju svakog trenutka. Sada je vreme da se vaš prostor istakne!

Detaljnije

Pred vama je dopunjena kolekcija MDF dekora, sa Super High Gloss i Super Matt površinama, koje će vašu kuhinju učiniti modernom, praktičnom i funkcionalnom za svakodnevnu upotrebu.

Detaljnije

Kombinacija najkvalitetnijih svojstava: baršunasto topla PerfecSense Matt površina na kojoj ne ostaju otisci prstiju sa Feelwood strukturom sinhronizovanom sa teksturom dekora.

Detaljnije

PerfectSense Topmatt laminate karakteriše super mat i baršunasto topla površina sa svojstvom protiv otisaka prstiju. Površina laka očvrsnuta elektronskim snopom je otporna na habanje, udarce i ogrebotine. Laminati sa jezgrom u boji se sastoje od više slojeva napravljenih od dekorativnog papira iste boje. Spojevi i krajnje ivice skoro da su nevidljivi. U kombinaciji sa skrivenim kantom od punog drveta, jezgro u boji poboljšava dizajn užeg dela ploče.

Detaljnije

Byspan nudi kolekciju modernih dekora, različitih debljina, koje Vam omogućavaju nebrojano mnogo kombinacija za moderan i orginalan dizajn.

Detaljnije

Compact ploče su naročito pogodne za primenu u enterijerima gde postoje povećana opterećenja i poseban naglasak na higijenu i čistoću.

Detaljnije

HDF

Našu lager kolekciju HDF-a upotpunili smo sa osam novih Egger dekora. Medju novim dekorima dominiraju dekori kompatabilni sa FEELWOOD kolekcijom.

Detaljnije

Nove široke radne ploče se lako postavljaju i zahvaljujući svojoj trajnosti dugo zadržavaju atraktivan izgled. Sa njima možete kreirati predivne kuhinje u kojima će boravak predstavljati pravo zadovoljstvo. Kod nas takođe možete izabrati zidne obloge koje će se savršeno uklapati uz ostatak vaše kuhinje.

Detaljnije

Compact radne ploče se jednostavno obrađuju, imaju moderan tanak izgled, nije potrebno kantovanje ili dodatna obrada ivica, otporne su na mrlje, lako se čiste, otporne su na temperaturu, vlagu i vodu. Perfect Sense radne ploče izrađenje od MDF-a, debljine 16mm takođe odlikuje laka obrada, tanak izgled, otpornost na visoke temperature, na mrlje, na habanje i ogrebotine. Imaju izuzetno mat, baršunasto toplu površinu.

Detaljnije

Posebna prednost je što su na površini jedva primetni tragovi prstiju čime se znatno smanjuje potreba za čišćenjem. Moderan, topao i baršunast dizajn vas privlači da ga dodirnete stvarajući prijatan osećaj.

Detaljnije

Svestrana površina Brilliant SR pokazuje izvanredni kvalitet boje i sjaja i može se skratiti na dimenzije pomoću svih uobičajenih alata za obradu drveta. Dodatna sloboda u dizajnu se dobija zahvaljujući jednostavnom savijanju i kantovanju materijala, tako da se može dovesti u skoro bilo koji oblik.

Detaljnije

Zahvaljujući karakteristici minimalne sile izvlačenja, potreban je samo mali dodir da biste nesmetano otvorili fioku. Besprekorni sistem mekog zatvaranja SMARTFLOW Flowbox-a osigurava da se fioke savršeno zatvore.

Detaljnije

Uporedo sa tehnološkim razvojem razvijaju se i vizuelna umetnost, arhitektura i dizajn. Dolazi do promene stilova u svim segmentima života a naročito u opremanju enterijera. U skladu sa tim i mi smo odgovorili na nove zahteve odabirom novih senzualnih, čulnih i estetski lepih površina materijala.

Detaljnije

Upoznajte se sa novom generacijom MASTER šarki. Kompanija SAMET, nakon brojnih istraživanja i naprednih testova, predstavila nam je sistem šarki perfektnog dizajna i jednostavne instalacije. Pogledajte našu ponudu.

Detaljnije

Kao završno oplemenjivanje, materijala na bazi drveta, oplemenjene iverice, MDF i radnih ploča, ABS trake obezbedjuju visok vizuelni i taktilni kvalitet krajnjeg proizvoda.

Detaljnije

Izuzetna lepota, glatkost površina, fleksibilnost i visok kvalitet odlikuje MAT i SJAJ MDF sa PET folijom, daju mogućnost neograničene kreativnosti u osmisljavanju enterijera kako privatnih tako i poslovnih prostora.

Detaljnije

Visokokvalitetne PERFECT Sense lakirane ploce u matu otporne su na mikro ogrebotine i zadržavaju svij idealan izgled.

Detaljnije

Sastavili smo kolekciju toplih i modernih radnih ploča, znajući da su radne ploče temelji kuhinjskog dekora. Pored modernog dizajna, one se izdvajaju i po tome što su napravljene od vlagootporne iverice, koja ima specijalnu zaštitu od gume koja onemogućava prodiranje vode ispod ploče.

Detaljnije

Zbog velikih upotrebnih mogućnosti i izuzetno povoljne cene, Darex je u svoju kolekciju uveo sirovi MDF, kao i beli i sirovi HDF. Veliku pogodnost predstavljaju dimenzije tabli koje omogućavaju dobro iskorišćenje elemenata bez nepotrebnog viška i otpada.

Detaljnije

Darex vam predstavlja Yildiz Entegre, svog novog dobavljača sirovog MDF-a. Sada, u našoj ponudi možete pronaći sve debljine sirovog MDF-a, koje mogu da odgovore na sve vaše kreativne zahteve.Njegova izuzetna lepota, glatkost površina, fleksibilnost i kvalitet, mogu se dodatno poboljšati različitim završnim obradama.

Detaljnije

Ukoliko želite da napravite savršenu kuhinju, bilo da pravite novu ili oplemenjujete staru, radne ploče predstavljaju jedan od najbitnijih izbora kako u pogledu funkcionalnosti i dugotrajnosti, tako i u estetskom smislu. Pogledajte nove radne ploče koje je Darex uvrstio u svoju lager kolekciju.

Detaljnije

Šper ploče su sveprisutnije u modernom dizajnu enterijera. Šper ploča je svestran i višenamenski materijal, savršen za stvaranje ekološki prihvatljivih, a istovremeno i pristupačnih proizvoda i arhitektonskih projekata. Nameštaj u sobi, dekoracija podova, zidni paneli, plafonske konstrukcije, pa čak i rasvetna tela mogu biti napravljena od nedovršene šper ploče i izgledaju veoma moderno.

Detaljnije

Izabrali smo da u našu lager kolekciju uvedemo nove dekore visoko sjajnog MDF-a. Kao i uvek prateći trendove, odlučili smo se za paletu mekih i suptilnih boja koje u svaki prostor unose dah bezvremene elegancije i pretvaraju ga u mesto za uživanje.

Detaljnije

Zahvaljujući modernom procesu proizvodnje, Darex se pobrinuo da za svoje klijente obezbedi široku ponudu visoko izdržljivih OSB 3 ploča specifičnih po upotrebi u vlažnim sredinama.

Detaljnije

Pažljivim odabirom boja i struktura iz ponude našeg poslovnog partnera CLEAF, napravili smo novu DAREX PREMIUM KOLEKCIJU sastavljenu od 32 dekora oplemenjene iverice.

Detaljnije

Prošlog meseca smo imali priliku da zajedno sa svojim partnerima posetimo FUNDERMAX fabriku u Austriji, i upoznamo se sa nekim novim materijalima i tehnologijama proizvodnje.

Detaljnije

12. juna 2017. godine održana je prezentacija nove Darex lager kolekcije Egger-ovih dekora. Prezentacija je bila u Egger kamionu sa multifunkcionalnim showroom-om. Prezentacija kolekcije je za naše partnere bila jedinstveni i nesvakidašnji doživljaj.

Detaljnije

Naša kolekcija SUPER MATT dekora upotpunjena je jednim potpuno novim proizvodom na tržištu: Laminatom u APTICO strukturi. Aptico Struktura je specificna po tome što ima extremnu mat površinu, "antifingerprint" svojsta (ne ostaju otisci prstiju) i mogućnost reparacije micro oštećenja peglom.

Detaljnije

Novi dobavljač u našem asortimanu okova - turski proizvođač SAMET. Izuzetno kvalitetni okovi iz grupa: Šarke, Klizači, Fioke i Podizni sistemi sada i na našem tržištu. Izuzetan odnos cene i kvaliteta.

Detaljnije