NOVO U PONUDI - ŠPER PLOČA SVEZAŠper ploče su sveprisutnije u modernom dizajnu enterijera. Šper ploča je svestran i višenamjenski materijal, savršen za stvaranje ekološki prihvatljivih, a istovremeno i pristupačnih proizvoda i arhitektonskih projekata.

Namještaj u sobi, dekoracija podova, zidni paneli, plafonske konstrukcije, pa čak i rasvetna tjela mogu biti napravljena od nedovršene šper ploče i izgledaju veoma moderno. Oni predstavljaju trendove u uredjenju i dizajnu koji su danas jako popularni. Nedovršena šper ploča se koristi u gradjevinarstvu i unutrašnjem uredjenju, donoseći prirodne ljepote ovog jedinstvenog materijala u savremene prostore.

Darexmax se pobrinuo da na naše tržište dovede jednog od najboljih svetskih proizvodjača šper ploče, kompaniju Sveza iz Rusije. Ruska šper ploča od breze je poznata u mnogim zemljama i cjenjena zbog izuzetne izdržljivosti i lijepe površine. Koje su ključne prednosti, kakva je dostupnost proizvoda i kakva je primjena Svezinih šper ploča, možete videti u našem PDF katalogu.