Doživite materijale na naš način

MI SMO...

Lider u distribuciji pločastih materijala od drveta, okova za nameštaj i kant traka. Poslujemo na teritoriji Crne Gore sa sedištem u Podgorici.
2022. godine proslavljamo jubilej 15 godina postojanja.

Upoznajte nas

Aktuelno

Budite informisani. Saznajte najnovije vesti i trendove iz sveta materijala.

Yildiz - Oplemenjena iverica

Kolekcija modernih dekora koja Vam omogućava nebrojeno mnogo kombinacija za moderan i orginalan dizajn.

Detaljnije

PerfectSense FEELWOOD

Kombinacija najkvalitetnijih svojstava: baršunasto topla PerfecSense Matt površina na kojoj ne ostaju otisci prstiju sa Feelwood strukturom sinhronizovanom sa teksturom dekora.

Detaljnije

Laminati - EGGER

PerfectSense Topmatt laminate karakteriše super mat i baršunasto topla površina sa svojstvom protiv otisaka prstiju. Površina laka očvrsnuta elektronskim snopom je otporna na habanje, udarce i ogrebotine. Laminati sa jezgrom u boji se sastoje od više slojeva napravljenih od dekorativnog papira iste boje. Spojevi i krajnje ivice skoro da su nevidljivi. U kombinaciji sa skrivenim kantom od punog drveta, jezgro u boji poboljšava dizajn užeg dela ploče.

Detaljnije

DAREXMAX U BROJKAMA

Svi naši distributivni centri poseduju moderan skladišni prostor i opremu najnovije generacije. Naš asortiman proizvoda je na najvišem nivou, i svakodnevno gledamo da ga unapredimo. Uspešno sarađujemo sa velikim brojem klijenata u Crnoj Gori i regionu već dugi niz godina, na šta smo ponosni.  Ključ uspeha Darexmax-a su naši zaposleni, koji su pre svega profesionalni, i u svakom trenutku spremni da odgovore najvećim izazovima u branši.
0
m2 skladišnog prostora
0
zaposlenih u grupaciji
0
aktivnih klijenata
0
proizvoda na lageru

Proizvodi

Zakoračite u svet materijala. Istražite DAREXMAX lager kolekcije proizvoda i uverite se zašto imamo najbolju ponudu na tržištu.
Širok asortiman
Savremeni dizajn
Najkvalitetniji brendovi
Besplatna isporuka

ŽELITE DA POSTANETE NAŠ PARTNER?

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, dovoljno je da nam dostavite svoj kontakt, a DAREXMAX prodajni tim će vas posetiti u najkraćem mogućem roku.
Kontaktirajte nas