Doživite materijale na naš način

MI SMO...

Lider u distribuciji pločastih materijala od drveta, okova za nameštaj i kant traka. Poslujemo na teritoriji Crne Gore sa sedištem u Podgorici.
2017. godine proslavili smo jubilej: 10 godina postojanja.

Upoznajte nas

Aktuelno

Budite informisani. Saznajte najnovije vesti i trendove iz sveta materijala.

BYSPAN - KORPUS BELA NARANDZINA KORA

Kolekcija oplemenjene iverice Byspan upotpunili smo novom strukturom (narandzina kora) korpus bele iverice 601 PE 18mm.

Detaljnije

NOVA DEBLJINA FRONT BELE

Kolekciju oplemenjene iverice Byspan, upotpunili smo sa novom debljinom od 16mm za dekor 143052 Front bela SM.

Detaljnije

NOVITETI - RADNE PLOČE

Sastavili smo kolekciju toplih i modernih radnih ploča, znajući da su radne ploče temelji kuhinjskog dekora. Pored modernog dizajna, one se izdvajaju i po tome što su napravljene od vlagootporne iverice, koja ima specijalnu zaštitu od gume koja onemogućava prodiranje vode ispod ploče.

Detaljnije

NOVO - OPLEMENJENA IVERICA - BYSPAN

Da budete kreativni. Da budete moderni. Da budete u dodiru sa prirodom, pomoći će vam naša lager kolekcija oplemenjene iverice Byspan koja je bogatija za 8 novih dekora.

Detaljnije

NOVA - OPLEMENJENA IVERICA - POLU SJAJ

Naša BYSPAN lager kolekcija oplemenjene iverice upotpunjena je sa 3 nova dekora u polu sjaju - 605 SG/SG Bela, 660 SG/SG Crna, 625 SG/SG Bež.

Detaljnije

DAREXMAX U BROJKAMA

Svi naši distributivni centri poseduju moderan skladišni prostor i opremu najnovije generacije. Naš asortiman proizvoda je na najvišem nivou, i svakodnevno gledamo da ga unapredimo. Uspešno sarađujemo sa velikim brojem klijenata u Crnoj Gori i regionu već dugi niz godina, na šta smo ponosni.  Ključ uspeha Darexmax-a su naši zaposleni, koji su pre svega profesionalni, i u svakom trenutku spremni da odgovore najvećim izazovima u branši.
0
m2 skladišnog prostora
0
zaposlenih u grupaciji
0
aktivnih klijenata
0
proizvoda na lageru

Proizvodi

Zakoračite u svet materijala. Istražite DAREXMAX lager kolekcije proizvoda i uverite se zašto imamo najbolju ponudu na tržištu.
Širok asortiman
Savremeni dizajn
Najkvalitetniji brendovi
Besplatna isporuka

ŽELITE DA POSTANETE NAŠ PARTNER?

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, dovoljno je da nam dostavite svoj kontakt, a DAREXMAX prodajni tim će vas posetiti u najkraćem mogućem roku.
Kontaktirajte nas